banner van der zalmbanner van der zalmbanner van der zalm
Bekijk meer van Aannemingsbedrijf van der Zalm

Bouwen aan uw ideeën

Bij nieuwbouw draait alles om uw ideeën. Hoe uw droomhuis of uw ideale bedrijfspand eruit komt te zien, heeft u zogezegd al in uw hoofd of op papier. Of u nu al een architect heeft ingeschakeld, of zelfs al een aannemer. Of u heeft plannen die u graag wil laten uitwerken en uitvoeren. In elke stap van het proces kunt u Aannemingsbedrijf Van der Zalm inschakelen.

Wij bouwen nieuwbouwwoningen en -bedrijfspanden in alle soorten en maten: van klein tot groot, van eigen ontwerp tot ontwerpen van een architect en in alle stijlen, van landelijk tot modern. Van begin tot eind, van droom tot realisatie en oplevering, kunt u terecht bij Aannemingsbedrijf Van der Zalm. Maar bent u natuurlijk ook bij ons aan het goede adres voor deelproject van uw bouw.

Keuzevrijheid


Kiest u voor een ontwerp van Aannemingsbedrijf Van der Zalm, dan profiteert u van grote keuzevrijheid. Wij adviseren u graag over het ontwerp zelf, hoogwaardige materialen, even moderne als efficiënte bouwmethoden en mogelijkheden met betrekking tot financiering. Zo zijn wij op de hoogte van mogelijkheden, zoals duurzaamheidsleningen binnen de gemeente Zaltbommel. Uiteraard werken we alle mogelijkheden uit binnen de ‘redelijke eisen van welstand’ van de gemeente waarin u bouwt.

Compleet van a tot z


Bij Aannemingsbedrijf Van der Zalm leveren wij af zoals u dat wil. Wij bouwen uw woning daarom compleet afgetimmerd en afgeverfd, of zelfs met turn-key oplevering. Maar, indien u dat wenst, leveren wij uw woning of pand minstens zo graag casco af. Altijd staan uw wensen en eisen centraal.

Duurzaam


Wie bouwt met Aannemingsbedrijf Van der Zalm, weet dat wij bovenop de nieuwste ontwikkelingen in duurzame bouw zitten. Wij bouwen graag met als doel om uw woning of bedrijfspand zo energie-efficiënt mogelijk te maken. Ook bouwen wij daarom passieve woningen. In een passieve woning worden de warmteverliezen zoveel mogelijk beperkt door een luchtdichte afbouw, optimale isolatie en terugwinning van warmte door een ventilatiesysteem. Meer weten? Kijk onder het kopje ‘duurzaam’.

Merken waar wij mee werken