banner van der zalmbanner van der zalm
Bekijk meer van Aannemingsbedrijf van der Zalm

Aannemingsbedrijf Van der Zalm te Brakel

Wie een bezoek brengt aan Brakel en omgeving, ziet onbewust overal hoe Aannemingsbedrijf Van der Zalm het aangezicht van dit Gelderse dorp beïnvloedde. Van de bouw van complete woningen en bedrijfspanden tot verbouwingen die de architectuur en de omgeving recht doen, en restauraties die tijden van weleer doen herleven. In een geschiedenis die al bijna een eeuw voortduurt, kleurde Van de Zalm het aangezicht van Brakel en omgeving als geen ander..

Van eenmanszaak tot familiebedrijf


Als zaak bestaat Aannemingsbedrijf Van der Zalm al sinds 1920, maar kreeg pas haar naam toen vader Kees van der Zalm het bedrijf in 1963 overnam. Eerst nog met een compagnon, maar vanaf 1984 werd het aannemingsbedrijf een eenmanszaak, tot aan 1990. Vanaf dat jaar werd Aannemingsbedrijf Van der Zalm een echt familiebedrijf, toen achtereenvolgens zonen George, Kees, Peter en Alex aan boord kwamen. Tot op de dag van vandaag steken de zoons graag hun handen uit de mouwen en maakt dit familiebedrijf haar motto waar: gedreven tot werk.

Meedenken, meerekenen, meewerken


Vraag het de opdrachtgevers en ze zullen steevast zeggen dat Aannemingsbedrijf Van der Zalm een bedrijf is dat meedenkt, meerekent en meewerkt.


Meedenken

Aannemingsbedrijf Van der Zalm zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen in (duurzame) bouw en heeft als geen ander oog voor slimme oplossingen. Dat betekent dat wij u bij elk project adviseren over de mogelijkheden van een duurzame invulling van uw wensen en actief meedenken over hoe uw vraag of opdracht zo goed mogelijk ingevuld kan worden.


Meerekenen

Kenmerkend bij die aanpak is dat u altijd een open begroting ontvangt. In elke stap van de uitvoering van uw opdracht zijn de kosten bekend - van materialen tot werkzaamheden - zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ook zijn wij bekend met mogelijkheden als het gaat om subsidies of leningen voor duurzame bouw. Zo kan het zomaar gebeuren dat u, naast een scherpe offerte, een extra berekening ontvangt voor een duurzame en slimme oplossing. Inclusief inzicht in hoe u uw investering kunt terugverdienen.


Meewerken

Zoals gezegd, bij Aannemingsbedrijf Van der Zalm zijn we gewend om onze handen uit de mouwen te steken. Dat merkt u niet alleen als wij uw project komen uitvoeren, maar in ál ons handelen. Verbaas daarom niet als u George of Kees met gereedschap in de handen ziet. Bij aannemen, hoort wat ons betreft aanpakken. ‘Gedreven tot werk’, noemen wij dat.

Meer over nieuwbouw Meer over verbouw Meer over renovatie Meer over duurzaam