banner van der zalmbanner van der zalmbanner van der zalmbanner van der zalm
Bekijk meer van Aannemingsbedrijf van der Zalm

Optimale uitvoering van uw wensen

Verhuizen of verbouwen? Dat is een vraag die je in de huidige woningmarkt veel hoort. Ons antwoord zal u niet verbazen. Heeft u plannen voor renovatie, uitbreiding of zelfs onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Bij Aannemingsbedrijf Van der Zalm bent u aan het juiste adres. Niet alleen voor een gedegen ontwerp, een rake offerte en een soepel bouwproces, maar vooral ook voor een optimale uitvoering van uw wensen en eisen.

Geen opdracht te groot of te klein


Aannemingsbedrijf Van der Zalm heeft royale ervaring in de verbouwing en renovatie van zowel woningen als bedrijfspanden. Daarbij is geen opdracht ons te groot of te klein. U kunt bij ons terecht voor een toilet- of keukenrenovatie, maar ook voor een complete dakrenovatie of uitbouw. En wat te denken van een aanpassing aan uw leefsituatie? Denk bijvoorbeeld aan een inpandige lift of een aanbouw, helemaal toegespitst op iemand met een handicap. Alles is mogelijk. Wij zijn uw graag van dienst van begin tot eind.

Niet te duur, wel duurzaam


Zoals altijd staan uw wensen centraal, maar hebben wij ook oog voor de eisen van de gemeente en een duurzaam resultaat. Wie weet is uw dakrenovatie goed te combineren met zonnepanelen. Of helpt de isolatie van uw aanbouw om uw huis energiezuiniger te maken. Wij praten graag met u over de mogelijkheden. Niet alleen als het gaat om de bouw, maar ook als het gaat om subsidies en leningen vanuit de plaatselijke overheid en inzicht in uw investering. Zo zou het zomaar kunnen dat u uw investering over een poos terugverdient. Meer weten over duurzaamheid? Kijk onder het kopje ‘duurzaam’.

Ook voor materiaal


Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Ook dan is Aannemingsbedrijf Van der Zalm uw aangewezen partner. Zo kunt u bij ons allerlei soorten hout bestellen: van eiken- en vurenhout tot materialen die helemaal van deze tijd zijn, zoals steigerhout. Steevast op maat gemaakt en gezaagd. Ook kunt u voor allerlei ander bouwmaterialen bij ons terecht, zoals tegels, lijm, verf, gereedschap en nog veel meer. Altijd van de kwaliteit waar wij zelf ook mee werken.

Merken waar wij mee werken